Plissé hordeuren

De plissé hordeuren zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Kies voor uit het assortiment plissé hordeuren bestaande uit een enkelvoudige plissé hordeur (plisséfit) of dubbele plissé hordeuren (dubbele plisséfit). Beide plissé varianten bieden optimale bescherming en zorgen voor maximale ventilatie.

De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd, afhankelijk van uw woonsituatie. De plissé hordeuren van Unilux zijn geschikt voor:
- Binnendraaiende deuren
- Buitendraaiende deuren
- Schuifpuien
- Openslaande tuindeuren
Door het vernieuwende design kunnen de plisséhorren voor deuren geplaatst worden zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

Onze plissé hordeuren zijn nu ook eenvoudig zelf in onze webshop te bestellen. Liever persoonlijk advies? Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak

Bestel in onze webshop

plissé hordeuren